Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Till Mona

Mona
en av alla de kloka
kvinnorna på jorden
världens hopp
jag vet säkert
det är inte bara mörker
förvirring
förtvivlan
jag ser dina ögon
läser dina kloka tankar
du är en stjärna
som lyser klart




Fri vers (Fri form) av Annaemi VIP
Läst 360 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2016-11-10 23:25



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Annaemi
Annaemi VIP