Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

LIBER STUDIOSUS/PAR NOBIS XXIX-

XXIX.

Pg av konkurrensinriktad studiepolitik med stänk av
avund och svartsjuka,drivs medvetet vissa studenter
till självmord,däri mobbarnas konspirationers samm-
ansvurna  utgörs  av  lärare,  rektorer,  lokalpolitiska
kommunaltjänstemän samt korrumperade studenter.

XXX.

Tyvär så kan inte de döda  tala och vittna  och  ev  lev-
ande vittnen drivs till tystnad genom hot,utpressning,
hållhakar och hookar  vilka förr eller senare leder till
iscensatt  självmord  som  blir  till  förtäckt  mord  där
brott döljs av brott och så vilar samhället  på brottslig
grund.
-




Övriga genrer (Essä/Recension) av Notarius publicus:Sten Wiking VIP
Läst 436 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2016-11-11 00:13



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Notarius publicus:Sten Wiking
Notarius publicus:Sten Wiking VIP