Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ja.. Bara ord...


Såklart

Formerna.
Av flickkroppen som börjar bli kvinnlig.
De förför.
Höfter och bröst
jag vill bara hålla om,
kyssa varje del av dig som lockar.
Låta fingrar falla på din rygg,
avbitna naglar kittlar,
och sedan andas ut
en orkan över dig.

Det kan vara bilder
illusioner
eller ögonblick
etsade på min hornhinna.

Skamligt,
hennes åsikter är skamliga,
parallella med mina.
Politik är en lek
för unga sinnen
som låter sig formas.

\"Jag vill att allt ska privatiseras,
och allting ska anti-sovjet propageras.
Jag är moderat såklart!
Ja! Såklart jag är moderat!\"

Men trängselskatter får mig nog
att tro på folkpartiet ändå,
fast jag inte kan något
annat än facktermer,
fikonspråk,
att briljera med.

Men jag har aldrig talat med dem.
Hon är lika vacker i alla fall.
Med de brösten
och höfterna
läpparna och håret.




Övriga genrer av BaraOrd
Läst 677 gånger
Publicerad 2006-05-15 11:58



Bookmark and Share


  meeoorw
Känns som man ser personerna.
Jag får en bild av ett par, på något vis,
någon slags relation. Äsch, jag vet inte
egentligen, men som en kort film.
Jag gillar den.
2006-05-24
  > Nästa text
< Föregående

BaraOrd