Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

1:A SIDES RUBRIK DN 11 NOV ÄR BROTT MOT PRESSETIKEN

Dn  journalisten T  Peterssons  1 :a  sides  rubrik  i  Dn  11 nov,
" MÖTET BARACK OBAMA NOG HELST HADE SLUPPIT "
är brott mot  pressetiska  regelboken  där  han  framhäva egna
påståenden han ej heller kan styrka  utan endast  komma med
antaganden i sin egna ogrundade retorik.
Att  Petersson  är  Clintonvänlig  och Trumpfientlig  gör  han
genast läsare medveten om men då läsarna inte är intresserade
av  hans   intresse  utan av fakta i dennes offentliga journalistik
bör  han  förhålla sig  neutral, utföra sitt jobb och hålla käft om
sina egna ståndpunkter.
-

Notarius publicus : STEN WIKING



Övriga genrer (Essä/Recension) av Notarius publicus:Sten Wiking VIP
Läst 395 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2016-11-11 05:28



Bookmark and Share


  Marianne Räf
PRECIS !! Klokt talat ! Tror att många tar för givet att Trump är
en verkligt bad guy och att
Clinton vore lämpligast som
president för att hon är en
kvinna och skulle va´ godhjärtad
på nått vänster! VAD vet vi om det??
2016-11-11

    Sefarge VIP
"Cybermentalitet"
Som smyger sig
In i Journalistiken
Påpassligt
Påpekande!

2016-11-11
  > Nästa text
< Föregående

Notarius publicus:Sten Wiking
Notarius publicus:Sten Wiking VIP