Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sorry S...R.I.P LC

 

 

De lärda säger

att tankarna styr våra

handlingar hävdar

motsatsen passionen går

före förnuftet…tyvärr

 

i eftertankens

kölvatten går vågorna

höga Cohen i

minne det inre speglar

de stora skeendena

 




Bunden vers (Annat versmått) av Fale Bure VIP
Läst 228 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2016-11-11 15:38



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Fale Bure
Fale Bure VIP