Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Novemberpamflett...bagatell 251

 

 

Många pratar om

få talar till skvaller hör

skitsnackare till

har du något att säga

är jag idel öra att

 

höra vad du vill

kringsnack i kvadrat cirklar

gärna runt och ger

belackarna vatten på

kvarnen åt skitsnackarna

 

möt min blick säg mig

mellan fyra ögon vad

du vill sanningen

gör mindre ont än rykten

som sprids blir gärna lögner

 

när de vandrar från

mun till mun Judaskyssar

rymmer bara svek

önskar du få del av min

kärlek tala då till mig

 




Bunden vers (Annat versmått) av Fale Bure VIP
Läst 223 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2016-11-11 20:09



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Underbart skrivet! En trygg axel! :)
2016-11-12

  Larz Gustafsson VIP
PAMFLETT*
Beklagar.
2016-11-11

  Larz Gustafsson VIP
Pmaflett betyder stridsskrift, fick jag lär mig av baptistpredikanten Josef Ottvall.

Falskhet är avskyvärd.
2016-11-11
  > Nästa text
< Föregående

Fale Bure
Fale Bure VIP