Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Jag Summerar på ett vettigt sätt till internationell media.


Stockholm under undantagstillstånd!

 

 

Ultranationalister från Polad slås på samma set i Rumänien passar på fina sig på plats med anledning den fotbollsmatch som spelades mellan länderna.

Sverige Stockholm vi skäms att bo i Sverige just nu,

Nordiska motståndsrörelsen demonstrerar mot vad då?

Ogästvänliga.

  • Det är sabotage, internationell media anklagar poliser som ger tillstånd under force major på grund av naturkatastrof snökaos. Den demonstrationen drabbar hela Stockholm samhället på det viset är historisk.
  • Putin säljer juvelkrona för att få gå runt budgeten! om och icke tillåtelse till svenska hamnar på grund av ekonomi kommer att skapa besvärliga kostnader. Och tvister.
  • Motdemonstranterna ofta folk som jobbar i hemtjänsten lämnar sina klienter mot sitt öde, vägarna och genvägarna till affärer runt om stor Stockholm är utan vinter underhåll.
  • Ishalka och snöberg liknar ungerska revolution 1956 där 12 studenter löpte amok Revolten i Ungern 1956: All makt åt folket, inte åt partiet!
  • Under sådan naturkatastrof omständigheter ambulanser tar inte inte mer uppdrag, så det är lugnet föres storm!

 




Övriga genrer (Essä/Recension) av Jeflea Norma, Diana. VIP
Läst 293 gånger
Publicerad 2016-11-12 16:25



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Jeflea Norma, Diana.
Jeflea Norma, Diana. VIP