Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

LIBER STUDIOSUS/PAR NOBIS XLVII-

 

XLVII.

Den sublima tanken av att viga sitt liv,till ett ämne
och offra sin energi på detta till fulländning och pri-
oritera bort allt det som inte gynnar dess sak,tyder
på en seriöst självvald livsuppgift.

XLVIII.

Ett sådant val bör på  förhand  vara  noga  beräknad
med självförtroendets överlägsna självsäkerhet i att
man hittat guldådern i ämnet man valt.

XLIX.

Vad ens gener i dess hereditära generering i genbank-
en  som av förfäderna  insamlat i sparkapital  medger
den  ränta dess  arvingar  kan  komma att ge i den bio-
genetiska betydelsen, vars determinant bestående av
fenotypernas   idiotypiska  egenskaper  är  paratyp-
iska egenskaper som förvärvats under en livstid  som heredi-
tärt genererande.
-




Övriga genrer (Essä/Recension) av Notarius publicus:Sten Wiking VIP
Läst 585 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2016-11-14 01:40



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Notarius publicus:Sten Wiking
Notarius publicus:Sten Wiking VIP