Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

LIBER STUDIOSUS/PAR NOBIS L-

L.

Att hänge  sitt  hjärta,  sin  själ och sin  tanke av kärlek
till en annan  person, är  ett generöst  medgivande mot-
för  den  egocentriske  narcissistens   självupptagenhet
med sitt eget belöningssystem.

LI.

Att  låta  sig  fly  däremot  in i en  annan  människa  och
låta sig uppslukas av denna  person, kan  sålunda  vara
tecken på att man inte står ut med sig själv och förlorar
sin egen identitet för någon annan som man blir.

LII.

Projiceringsstrategin vilken går  ut  på  att  överföra de
delar  av  sig  själv  man  vill  bli av med på någon annan
är klassikern där oskyldiga personer påtvin-
gas andras avfall.
-

 




Övriga genrer (Essä/Recension) av Notarius publicus:Sten Wiking VIP
Läst 525 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2016-11-14 02:05



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Notarius publicus:Sten Wiking
Notarius publicus:Sten Wiking VIP