Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Pardans 18 (Pardans)


Prydnad

Du ler
när jag ber
om tillit och tro,
ögonen skrattar,
händerna fattar
min själ,
händerna bär
mina tankar
till himlarnas sfär.
Och tiden står stilla.

*
Dikten uppläst


Logotype för Poeten Salvador




Fri vers av Poeten Salvador VIP
Läst 311 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2016-11-30 08:09



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Poeten Salvador
Poeten Salvador VIP