Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Om man samtidigt med en polisanmälan anmäler polisen och sedan anmäler anmälaren måste det ju till sist föranleda en förundersökning i vad som ligger till grund för anmälningarna i endera fallet.


VART SKA NI VÄNDA ER NÄR DEN DEMOKRATISKA RÄTTVISAN SVIKER ?

Att Fn-deklarationens 1:a artikel inte fungerar lika för alla i praktiken,blir man på det klara med om man beprövar denna,och vart vänder sig brottsoffret då ?

Det finns en hel del ideela och seriösa som tar vid där,som en försäkring och fallskärm,det krävs dock att man har graverande dokumentation om safrågans natur för att en seriös granskning ska initieras.

Press@civilrightsdefender

Ansökan@centrumforrattvisa.se

Granskning@svt.se

Humanrightwatch@telia.com

Jan.josefsson@svt.se

Rättshjälpsmyndigheten@com

 

För utsatta kvinnor och barns rättigheter finns särskilt specifika organisationer.

I allvarligare fall där myndigheterna själva är orsak till brott bör Bryssel prövas.

 

 

sakint@sakint

 

 




Övriga genrer (Essä/Recension) av Notarius publicus:Sten Wiking VIP
Läst 404 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2016-11-14 15:20



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Notarius publicus:Sten Wiking
Notarius publicus:Sten Wiking VIP