Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Lätt-Rimmat 17


Prydnad

Brännvinet slank ner,
en liter eller mer.
Spriten är mig kär,
litern är
alla dikters källa
och ordern som ska gälla:
Släck din törst,
drick en liter först!
Yr i skallen ska jag trivas,
sedan kan det skrivas.

*

Logotype för Poeten Salvador




Bunden vers (Rim) av Poeten Salvador VIP
Läst 348 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2016-12-10 09:17



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Poeten Salvador
Poeten Salvador VIP