Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

* Söka sig själv 34


Prydnad

Tack
för presenterna!
De nya medvetandena
är många och
jag behöver tid
för att
binda det nya till
mitt gamla mönster.
Låt mig
gå baklänges,
sitta
och ligga på rygg.

*
Symbol för min terapi
Logotype för Poeten Salvador




Fri vers av Poeten Salvador VIP
Läst 290 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2017-02-01 13:28



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Poeten Salvador
Poeten Salvador VIP