Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

♥ Vaken


Prydnad

Jag sov så djupt,
när du skrattade
väcktes jag.
Din glädje
öppnar gallerdörren
till min bur,
ditt skratt
som en vårbäck
sköljer bort all trötthet,
nu är evig dag.


*
Dikten uppläst


Logotype för Poeten Salvador




Fri vers av Poeten Salvador VIP
Läst 357 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2016-11-22 08:11



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Poeten Salvador
Poeten Salvador VIP