Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

♥ Middag


Prydnad

Du bjöd på middag,
jag vet inte
vad maten smakade,
jag såg bara dina ögon
och drömde,
skölj mig med din blick!
Och du lät det ske!
Som en nybadad hundvalp
skakade jag mig,
och kärleksdropparna stänkte
på världen,
Som log och sa:
Nu är det ni.


*
Dikten uppläst


Logotype för Poeten Salvador




Fri vers av Poeten Salvador VIP
Läst 321 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2016-11-27 10:01



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Poeten Salvador
Poeten Salvador VIP