Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Resonans 23 (På ljudspelare)


Prydnad

Starka du,
din kraft
gav kraft
att vara utan
skyddsnät,
ditt mod gav
mod
att våga fråga,
och du sa ja
till dagar utan
natt.


*
Dikten uppläst


Logotype för Poeten Salvador




Fri vers av Poeten Salvador VIP
Läst 263 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2017-01-20 08:46



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Poeten Salvador
Poeten Salvador VIP