Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du borde träffa mig igen

det är så enkelt att tro
och döma men tiden
är alltid en skillnad

så mycket vatten det runnit
och så mycket som format nya skepnader

vad får dig att tro att jag
inte förändrat allt

låt mig bevisa att den lilla tid vi hade
kunde ha blivit just allt i våra liv

inte den där lilla flingan som flydde vinden
och försvann när motgångarna störde

vi var aldrig självklara
men vi var menade för varandra
och ingen gång kan bevisa det så mycket som
just nu när den största månen lyser

du borde träffa mig igen!




Prosa av Max Poisé
Läst 537 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2016-11-15 17:02



Bookmark and Share


  Nina Nightwish
Väldigt snyggt komponerat, bravo :)
2016-11-17

  ResenärGenomLivet VIP
Längtansfull önskan...
2016-11-16

    Birgersdotter VIP
Fin text..om en känsla som man hoppas blir besvarad!
2016-11-15

  annatheresia
Vacker!
2016-11-15

  Marita Ohlquist VIP
Fin text som slutar med en längtan efter ett nytt möte!
2016-11-15

    ej medlem längre
Fint skriftat!
2016-11-15

  Solstrale VIP
Otroligt fint!
2016-11-15
  > Nästa text
< Föregående

Max Poisé