Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

* Kyrktrappan 26


Prydnad
symbol för kyrktrappa
Aldrig mera nu,
inte du,
men bli min fru
så blir jag fri!
Så ditt frö
i mig,
jag frågar dig.

*
Dikten uppläst


Logotype för Poeten Salvador
- Poesi från Alvesta -




Fri vers av Poeten Salvador VIP
Läst 224 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2017-03-31 09:30



Bookmark and Share


    Mim
En jättebra dikt!
2017-04-03
  > Nästa text
< Föregående

Poeten Salvador
Poeten Salvador VIP