Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det kommer nya dagar

Det kommer nya dagar
hela tiden nya
osedda
olevda
oskrivna blad
solskensdagar
regniga dagar
men ständigt nya
äventyret fortsätter
och vi får åka med
på en svindlande färd




Fri vers (Fri form) av Annaemi VIP
Läst 290 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2016-11-17 15:10



Bookmark and Share


  Gunnel Eriksson VIP
Härlig livsfilosofi.
Fin dikt med de korta raderna.
2016-11-18

    carinamnm
Ja, så är livet verkligen! Du fångar det väl.
2016-11-17
  > Nästa text
< Föregående

Annaemi
Annaemi VIP