Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Såsom i en spegel...bagatell 255

 

 

Korparna kraxar

över kråkfötterna runt

mina blå ögon ser

inte att de strålar av

nyfikenhet på vem du

 

är vart du är på

väg och om du vill dit du

önskar eller tror

att det du ser speglas i

mina ögon är ödet

 

 

 

 




Bunden vers (Annat versmått) av Fale Bure VIP
Läst 201 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2016-11-17 20:12



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Humhumellihum... bra nog det är ödet!
2016-11-18
  > Nästa text
< Föregående

Fale Bure
Fale Bure VIP