Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Femtiotalssöderbröderbagatell...257

 

 

Pucko född fel år

intelligensbefriad

chokladdryck och jag

tills vi skildes åt en dag

när den fick ett annat namn

 

lillebror hade

det inte heller lätt född

femtiofem blev

också jämställd med Pucko

minstingen dricker O´boy

 




Bunden vers (Annat versmått) av Fale Bure VIP
Läst 196 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2016-11-17 21:34



Bookmark and Share


    ej medlem längre
:) Smakrika drycker men inte passé. :)
2016-11-18
  > Nästa text
< Föregående

Fale Bure
Fale Bure VIP