Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Djupt inifrån

 

 

 

November morgon

genomträngande mörker

nattens tystnad

jagar djupen i galaktisk impakt

de avlägsna ljusen

faller

divergenta tankar

 

Utelampan kastar gulaktigt sken över glasrutans inristade streckgubbar och symboler, som alltid envetet påminner om hyresvärdens ringaktning och totala ointresse.

 

gatutrafiken den

tätnar närmare klockan sju

alltjämt lika mörkt

 

och

 

min fysiska projektion

kämpar med förtvivlans mod

att hålla sig flytande

i dessa svarta

underströmsvirvlar

 

försöker pånytt visualisera ljuset

 

en värme stiger djupt

Inifrån

 

*

av göran 18.11.2016

 

 

 




Fri vers (Fri form) av Goraxy 89 Orion VIP
Läst 410 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2016-11-18 06:00

Författaren Goraxy 89 Orion gick bort 2019. Texterna finns kvar på poeter.se som ett minnesmärke på den avlidnes och/eller de anhörigas begäran.



Bookmark and Share


  Solstrale VIP
Ger fin eftertanke, vackert i sin linda...
2016-11-20

    Dan Myrbeck
Tankeväckande imr-glimtar.
2016-11-18

    ej medlem längre
Sökandet efter en chans att uthärda det mörka och svåra och här lyckas det verkligen. Jag gläds över orden

"en värme stiger djupt
Inifrån"

Applåd från mig!
2016-11-18

    ej medlem längre
En underbar text!
2016-11-18

  Anya VIP
Mycket fint med ett dovt morgonmörker. Känner igen mig i känslan...tycker särskilt om:
"min fysiska projektion

kämpar med förtvivlans mod

att hålla sig flytande

i dessa svarta

underströmsvirvlar"

Jaa! Så är det!!!
2016-11-18

    ej medlem längre
Applåder!!!
2016-11-18
  > Nästa text
< Föregående

Goraxy 89 Orion
Goraxy 89 Orion VIP