Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

DE BESUTTNA OCH FÖRORÄTTADES RIDDARE

Så samlade han alla de förorättade
och besuttna i samhället,
att organisera sig till att störta den
plutokratiskt korrupta samhälls-
ordningen.

Demokratiska demonstrationer
skrattade de åt,men aldrig åt de
som åstadkom revolutionär
förändring,vilken alltid innebär
att bryta mot rådande statsordning.

-




Övriga genrer av Notarius publicus:Sten Wiking VIP
Läst 321 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2016-11-18 20:48



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Notarius publicus:Sten Wiking
Notarius publicus:Sten Wiking VIP