Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Halkan har lämnat Stockholm, men den lär komma igen - så var beredd!


Och nu information om nyttan av dubbade skor!

Där sitter en gubbe av snö och grubblar.
Folk går förbi, och kanske snubblar
på underlaget som stundom är lömskt.
När marken är hal och sinnet är glömskt
är det lätt att halka och tappa balansen,
att slå sig och tappa båd' vettet och sansen.
Så därför, en maning till gummor och gubbar:
skaffa er skor med rejäla dubbar!




Bunden vers (Rim) av Björn Nilsson VIP
Läst 352 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2016-11-19 10:35



Bookmark and Share


  Minkki VIP
Minsann, det var en viktig text direkt ur levande livet!
2016-11-19

  Larz Gustafsson VIP
brådd-way.
2016-11-19

  Öknens Ros VIP
fyndigt diktat! :)
2016-11-19
  > Nästa text
< Föregående

Björn Nilsson
Björn Nilsson VIP