Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Brott kan löna sig,för de som är smarta,men bara för ett tag tills.....


ANSTIFTAN TILL STÄMPLING 23:e kap 2:a-4:e paragraferna

Den plutokratiske  småpåven  beställde  genom små-
kriminella missbrukare mord medelst grov misshan-
del i  anstiftan  till  stämpling, betalning  uppgjordes
i två delar varvid en del  var  förskott  och den andra
när jobbet var slutfört.

Torpederna nöjde sig  nu med förskottet och avstod
utföra  uppdraget,  men  utpressade  istället uppdragsgivaren
på pengar  för  att  inte  ange  honom till polisen och
det levde  dom  gott på ett tag tills de själva  blev  lik-
viderade.
-






Övriga genrer (Essä/Recension) av Notarius publicus:Sten Wiking VIP
Läst 271 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2016-11-19 16:20



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Notarius publicus:Sten Wiking
Notarius publicus:Sten Wiking VIP