Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Kärleken


9 1/2 vecka

Ett ögonblick i tiden
talade tystnaden
Längtan i mitt hjärta
var dess budskap
Jag lockades av livet
jag drogs till kärleken
Vad jag inte visste
var smärtan i dess spår
Jag lyssnade till tystnaden
och längtan i mitt hjärtas djup
Slog ut i samma takt
som smärtan i dess fulla kraft
Lev min älskling, lev och njut
jag vill ej vara utan en minut.




Fri vers av Dejsan
Läst 185 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2016-11-20 11:07



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Dejsan