Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Flykten


Ack sol, ack sol

Ack sol, ack sol
ve den som gör mig illa
Ack måne, ack måne
se mig här nere
Ack stjärnor, ack stjärnor
ni vackra så bleka
se mig och ta mig
till er ikväll

Jag ropar, jag sjunger
en sång till er ära
jag ber er att vara
så nära ni kan
någon vill ha mig
jag vet inte varför
jag känner mig sårbar
så ta mig ikväll

Jag flyr som ett rådjur
jag springer, jag flämtar
jag gråter i skogen
med träden som skydd
jag skriker jag våndas
men ingenting hjälper
ack måne, ack stjärnor
ta mig till er inatt…




Fri vers av Dejsan
Läst 73 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2016-11-20 11:14



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Dejsan