Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ingen ser


Albino

Jag glömmer alla tankar
och svävar in i evigheten
Ni förstår inte
jag har röda ögon.
Ingen vill titta på mig
Jag ser att
ingen ser
någon!
Jag har blå ögon
Tro mig
Titta på mig
Förstå!
Jag känner mig tom
tillsammans med andra
Jag griper efter varje ord
Ändå har jag röda ögon
Men jag vet att dom är blå.




Fri vers av Dejsan
Läst 159 gånger
Publicerad 2016-11-20 11:17



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Dejsan