Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Nickande bagatell 263

 

 

Solrosfrön vinter-

mat för småfåglar rosen

har tappat bladen




Bunden vers (Annat versmått) av Fale Bure VIP
Läst 231 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2016-11-20 17:51



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Den stackaren brukar göra det till förmån för fröna! :) Inte busarna dock!
2016-11-20
  > Nästa text
< Föregående

Fale Bure
Fale Bure VIP