Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ordlös kommunikation...bagatell 266

 

 

Hennes inre röst

säger lyssna inte på

hjärtat se han i

vitögat är det tårar

andas de äkta kärlek

 

kommer meningen

med orden sjunga i dur

när livet går i

moll finns alltid en hand i din

att trycka i samförstånd

 

blundar och släpper

taget om ögonblicket

en kort stund fanns han

där i fantasin gör man

oftast de rätta valen

 

 




Bunden vers (Annat versmått) av Fale Bure VIP
Läst 241 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2016-11-20 22:29



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Så bra och klokt skrivet!! kramar
2016-11-21
  > Nästa text
< Föregående

Fale Bure
Fale Bure VIP