Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ljudabsorbering


Amygdalas primalskrik
studsar mot huden
som trätts på
ett ljuddämpande hölje
döljer urverket
Organ Organ Organ
Omloppsbanan syresätts
pulserar mot obygdens ändpunkt
hemogloberar
orkestrerar
ett vakumlikt gurgel
vätska strilar
merlot rutschar
endorfimerer
dopaminerar
Dunk Dunk Dunk Dunk
Lik tornar upp sig
i färd med att bli ett
lik
min farfar
säger vissa




Fri vers av Bralin
Läst 229 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2016-11-21 08:30



Bookmark and Share


  objekt3
Göm dig inte inuti organet och tjuvrök!
2016-11-21
  > Nästa text
< Föregående

Bralin
Bralin