Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Säkerhetsnålen


Världen
den blå världen
den bågformade
kustnära
behöver
stampa
på en glänsande trumpet
tillplatta
kväva
tysta

Världen
den blå världen
väljer att bära
en säkerhetsnål,
den som vilat
i byrålådan
sedan punken
övergav själen




Bunden vers av Bralin
Läst 228 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2016-11-21 08:31



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Bralin
Bralin