Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tordyveln och Kungsfågeln


Tordyveln
dyker
ner i den blågrå höstleran
känner dygnens gång

Förnimmer dikeskanten
där du kravlar
Sprattlar på rygg
efter ännu ett nederlag
Hoppas att din flygande matta
ska återvända

Kungsfågeln
vid din sida
den som vrider upp världen
tvagas i vårregnet
lyfter
mot morgondagen




Fri vers av Bralin
Läst 295 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2016-11-21 08:31



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Bralin
Bralin