Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

längtan

jag har en längtan
som säger att det är dags att ge upp
jag vet att jag måste klara det
nu eller aldrig
jag ska skita i vad andra säger
och falla i allt det mörka
jag vet att finns något där ute
som säger att jag ska glömma
bort längtan
jag är den jag är
och ingen kan bestämma
sluta ändra på er
och va nöjd med den ni är
sluta lyssna på alla
och lyssna på ditt hjärta
jag är bara 14 år
men har fått mycket skit för att leva
jag ska klara ett tag
men vet ej var jag ska börja!




Fri vers av jaaaaaaagggg
Läst 288 gånger
Publicerad 2006-05-15 18:54



Bookmark and Share


  yoyyo
gillar flytet,
gillar avslutet
"men vet ej var jag ska börja!"

bra bra
2006-05-15
  > Nästa text
< Föregående

jaaaaaaagggg