Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Havet kav lugnt, vilar i frid

 

 

Den sjunde vågen

översvallande sen kom

efterdyningen

en tsunami av känslor

över de liv som förspillts

 

finns inte ord nog

bortspolade för alltid

tårar på stranden

sprids för vinden kommer till

ro vaggad av vågorna




Bunden vers (Annat versmått) av Fale Bure VIP
Läst 269 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2016-11-21 23:45



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Fale Bure
Fale Bure VIP