Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Drömlik bagatell 268

 

 

Sprickor i taket

fritt spelutrymme öppnar

upp för himlafärd

sträck ut dina vingar och

golvet där du stått rämnar

 

 




Bunden vers (Annat versmått) av Fale Bure VIP
Läst 206 gånger
Publicerad 2016-11-22 00:57



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Fale Bure
Fale Bure VIP