Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

DET POLISIÄRA SAMHÄLLSFÖREDRAGETS PLUTOKRATISKA AGENDA

Samtidigt som polisen är  satta  att  skydda  de  rika  ifrån
de fattiga, omfattar deras arbete att därtill  se  till  att den
plutokratiska korruptionen inte ineffekterar på samhälls-
funktionen så att de urholkar rättssäkerheten  och brotts-
offren nödgas utföra polisens arbete.

Denna motsats fungerar inte enligt  lagens  regelverk, där
rättvisa och sanning mäts och vägs i guld och olja, liksom
etik o moral är marginaliserade och satta på undantag,när
den som vinner alltid har rätt även  om  det är fel och  den
som förlorar alltid har fel även om han har rätt.

Civilisationen får de monster det förtjänar.
-




Övriga genrer (Essä/Recension) av Notarius publicus:Sten Wiking VIP
Läst 220 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2016-11-22 14:21



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Notarius publicus:Sten Wiking
Notarius publicus:Sten Wiking VIP