Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Medan Washington och Moskva fortsätter dialogen mellan döva,

 

 


Försiktighetsåtgärder. 

 

 

http://stirileprotv.ro/stiri/international/dialogul-surzilor-intre-washington-si-moscova-putin-i-a-transmis-lui-oliver-stone-de-ce-nato-obliga-rusia-sa-ia-contramasuri.html

 

Dialogen mellan döva! Det är mellan Washington och Moskva. Putin meddelat Oliver Stone av vad tvingar Ryssland till NATO ta motåtgärder.

President Vladimir Putin har hotat att Ryssland skulle återigen kunna vidta motåtgärder om det känns hotas av NATO.

Den här gången hade tsaren av Kreml skickade varningen i en intervju med amerikanska filmskapare Oliver Stone, som ingår i en rysk dokumentär med titeln "Ukraina i logor ".

Oliver Stone: Vad blir konsekvenserna om amerikanerna en monopoliserande (nära Krim) eller en bas av NATO? Vladimir Putin: det kan vara mycket allvarliga konsekvenser. Grund, i och för sig, är inte för mycket men är en nyans här...

Jag vill påpeka varför vi är så noga med NATOS expansion. Vi är oroade över beslutsprocessen.

Jag vet hur att fatta beslut. När ett land blir NATO-medlem, kan inte tåla trycket av ett land lika stort som USA.

 

Och mycket snart, något kan visas i det landet-anti-missilförsvaret, ny databas, eller, om nödvändigt, nya missilsystem.

Vad gör Ryssland? Du måste vidta motåtgärder, d.v.s. åtgärder till chef nivå för våra system av missiler mot de faciliteter som vi tror blir ett hot mot USA. Denna situation oroar mig.

Ryssland på måndagen meddelade platsen för vissa enheter av luftvärnsmissiler S-400 i den ryska enklaven Kaliningrad, Östersjön, omgiven av två länder NATO-medlemmar, Polen och Litauen. Som, förutom de raketer som släppts ut i halvön Crimea redan under sommaren.

Varje gång, ryska tjänstemän har motiverat och soldaten rörelser som svar till de anti robotsköld USA i Europa, som har inslag i Rumänien på Deveselu.

John Kirby, talesman för US Departement of State: "Även om vi förstår att Ryssland har rätt att göra manövrer, på dess territorium, med dess konventionella styrkor, kärnvapenmissiler, fraktade 400 till Iskander i Kaliningrad destabiliserar Europas säkerhet."

Men mellan Washington och Moskva fortsätter dialog mellan döva.

Vladimir Putin: "ibland förstår jag inte logiken i våra partners (USA), liksom dem känner ibland behovet av att dominera och att respekteras av hela Nordatlanten alliansen och, för det behöver de en utländsk fiende."




Övriga genrer (Essä/Recension) av Jeflea Norma, Diana. VIP
Läst 361 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2016-11-23 00:23



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Jeflea Norma, Diana.
Jeflea Norma, Diana. VIP