Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

STJÄRNA ÖVER EN NATT

Att göra någon till en  sk  "kändis"  över en natt,
krävs inte mer än en bunt sedlar, en  lättövertal-
ad producent och kulturskribent som marknads-
för den okände till kändis.

Vidare riggar man en massa lovord om  artisten,
skådisen eller författaren,som en lättflörtad pub-
lik o läsekrets manipuleras ta till sig för att vara
socialt civiliserade som håller sig  "au jour" med
det  senaste  inom  musik, film  o litteratur, som
tomma hjärnor utan individuell  smak utan mer
som boskap,vilka nöjer sig med vad som utbjuds.
-




Övriga genrer (Essä/Recension) av Notarius publicus:Sten Wiking VIP
Läst 254 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2016-11-23 02:27



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Notarius publicus:Sten Wiking
Notarius publicus:Sten Wiking VIP