Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

I mörkrummet

 

 

Framkallar bilder

mörka minnen han aldrig

sett skyr dagens ljus

hågkomster bleknar svärtan

från igår alltmer diffus

 

 




Bunden vers (Annat versmått) av Fale Bure VIP
Läst 206 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2016-11-23 12:15



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Nope :(
2016-11-23

    ej medlem längre
:(
2016-11-23
  > Nästa text
< Föregående

Fale Bure
Fale Bure VIP