Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Härdsmälta...bagatell 269

 

 

Vandrar i drivor

bland oskrivna blad söker

efter ett minne

som har gått förlorat minns

inte längre vad det var

 

ljusskygga dagar

ingen fågelsång råttor

prasslar i löven

gömmer sig kantareller

smörstekta på rostat bröd

 

dämpar hungern en

hopplöst frostig förmiddag

får livet i brist

på ord en annan mening

sparkar i löv vänder blad

 

 

 

 

 




Bunden vers (Annat versmått) av Fale Bure VIP
Läst 146 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2016-11-23 14:22



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Sjömanskost på bord
2016-11-24
  > Nästa text
< Föregående

Fale Bure
Fale Bure VIP