Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Förnya eller inte förnya medlemskapet...suck


Beslutsvånda...bagatell 270

 

 

Ännu en gång i

valet och kvalet lämna

Poeter eller

bli kvar återstår några

dar innan slutgiltigt svar




Övriga genrer av Fale Bure VIP
Läst 254 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2016-11-23 14:36



Bookmark and Share


  Öknens Ros VIP
vad händer med alla texter om man avslutar sitt medlemsskap? raderas de?
2016-11-30

    ej medlem längre
Blir en hel del trist här !
2016-11-24

  lodjuret/seglare VIP
Då måste en ju som läsare välja någon annan som kan ersätta... om någon någonsin det kan.
2016-11-24

    carinamnm
Bli kvar! Men jag förstår din tveksamhet.
2016-11-23

  Bengt H VIP
Om du är kvar blir vi glada. Om du lämnar så har vi ett trevligt minne.
2016-11-23
  > Nästa text
< Föregående

Fale Bure
Fale Bure VIP