Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Dan före dan...bagatell 271

 

 

Svarta fredagen

kommer allt närmre liksom

vintersolståndet

behöver vi lite ljus

även om det kostar på

 

illusionen om

ett lyckligare liv har

sitt pris drabbar rik

som fattig olyckligtvis

är inte världen rättvis




Bunden vers (Annat versmått) av Fale Bure VIP
Läst 170 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2016-11-23 16:01



Bookmark and Share


  Karina"Kia"
Vintersolstådet är den 21 dec i år!

Världens sol strålar över oss olika och julen är en välfärdstillställning med mat och julklappar..men inte i alla länder!

Härlig rytm i detta budskap!
Bra där!
2016-11-24

    Sefarge VIP
"Den är fattig som aldrig
kan få nog" Jo man tackar!
Smartslipat skriftat!
:)
2016-11-23
  > Nästa text
< Föregående

Fale Bure
Fale Bure VIP