Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Min engelska är tyvärr lite knackig.


The silent scream

 

 

and there was life

so tender so soft

a being of something beautiful

a miracle created

 

then everything changed

something terrible happened

life was attacked

life was slowly dying

bit by bit

and then

 

the silent scream

throughout the Universe it echoed

the miracle no more

the miracle for ever gone

no more no more

 

 




Fri vers av Öknens Ros VIP
Läst 645 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2016-11-23 18:05



Bookmark and Share


  Bodingen VIP
Oj, här tror jag finns minst lika många tolkningar som det finns läsare, jag ser olika scenarier varje gång jag läser texten, finemang!
2018-07-28

  Marita Ohlquist VIP
Texten får mig att tänka på Edens lustgård, men kan passa bra även i andra sammanhang.
2016-11-23
  > Nästa text
< Föregående

Öknens Ros
Öknens Ros VIP