Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

(Mar)dröm(s)fångare...bagatell 272

 

 

Spindeln i fönstret

fångad av sin spegelbild

kämpar förgäves

för att bli fri sitt öde

tilltrasslad situation




Bunden vers (Annat versmått) av Fale Bure VIP
Läst 182 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2016-11-23 23:07



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Att vara cool är viktigt för spindelben! :D
2016-11-24

  Karina"Kia"
Spegelbildens knas..ja denna va bra finfinurligt skrivet som att fastna i ett spindelnät........
2016-11-24
  > Nästa text
< Föregående

Fale Bure
Fale Bure VIP