Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

PURPOSE


There once where a forgiven man
He waited long, but now he can
Raise his back, stand strong again
Looking out for others, and stop complain
He put his ego to the side
And start to care for others for a while
Universe has a purpose for each of us
I just have to ask, and get rid of my loss




Fri vers (Fri form) av Boine Alvastral Josefsson
Läst 237 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2016-11-25 01:48



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Förlåtelse är gott att få ge, men himlen öppnar sig när man får den

Du har kommit fram till att åter bli en del av världen efter en lång tid av självrannsakan och plåga!

Varma kramar till dig >3
2016-11-26
  > Nästa text
< Föregående

Boine Alvastral Josefsson
Boine Alvastral Josefsson