Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

♥ Julen 2016

Kärlek till alla

JAG högg en
gran så grann,
och värmde glöggen,
så julen vann.
Granen i all prakt,
glöggen god som sagt.
Och nya året
läker såret
från fäktandet
i jäktandet
med poesin.
Låt julen bli så fin
att kraften återvänder
i skrivarfolkets händer,
och julefriden vinner
så inspirationen åter rinner

God Jul och gott nytt skrivarår
önskar
Logotype för Poeten Salvador




Bunden vers (Rim) av Poeten Salvador VIP
Läst 307 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2016-12-23 01:08



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Poeten Salvador
Poeten Salvador VIP