Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Inte tvivelsutan...bagatell 273

 

 

Rannsakningens tid

har jag gjort det jag drömt om

handlat som jag tänkt

värnat familj och vänner

alla andra jag känner

 

dagar i enrum

kontemplativ tid vandrar

bland minnesbilder

skådar ljuset i mörkret

ser livets grå nyanser

 

moln som hopar sig

skymmer det uppenbara

trevar mig fram i

töcken överskuggad av

de frågor som saknar svar

 

 




Bunden vers (Annat versmått) av Fale Bure VIP
Läst 196 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2016-11-26 18:38



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Varma medkänslanskramar om! Allt gott!
2016-11-26
  > Nästa text
< Föregående

Fale Bure
Fale Bure VIP