Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Fidel

Så är Fidel borta. De gamla faller ifrån.

Där blir ett tomrum.

I morgon är det fyllt igen.

Kampen går vidare.




Fri vers av Björn Nilsson VIP
Läst 325 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2016-11-27 09:49



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Björn Nilsson
Björn Nilsson VIP