Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Senaste nytt: Karl XII skjuten! (Clerihew)

Karl den tolfte fick en tidig julklapp
i huvet. Det var en svensker kulknapp!
Så säger sägnen. Fast varje morsk
norrman vill hävda att kulan var norsk!




Bunden vers (Rim) av Björn Nilsson VIP
Läst 310 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2016-11-30 06:55



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Björn Nilsson
Björn Nilsson VIP